Fotovideocursussen.nl

Home Over mij Cursus kiezer Resultaten Cursussen Contact

Inschrijven

F1

Basiscursus digitale camera

Een cursus die bij uitstek geschikt is voor iedereen die meer wil met fotograferen. In deze cursus waarbij aandacht wordt besteed aan een klein stukje techniek en heel veel praktijk tips. Een aanrader voor iedereen met een digitale spiegelreflex camera of iemand die er één wil kopen. Daarnaast is de cursus is even goed bruikbaar voor ..... Meer6 avonden.

 woensdagavond 18 en 25 april, 2, 9, 16 en 30 mei 2018


€ 120,00

F2

Cursus digitale camera en computer

Deze cursus is bedoeld voor elke bezitter van een digitale camera die een beetje opziet tegen het gebruiken van de computer. Tijdens deze cursus leert hij of zij wat er met de computer moet worden gedaan om ..... Meer2 avonden.

Wordt gepland bij voldoende aanmeldingen.€ 65,00

F8

Digitalebeeldbewerking met
Adobe Photoshop Elements

Aanpassen van kleur en helderheid van het beeld en hoe moet ik mijn beelden tijdens het bewerken opslaan. Bewerken van het formaat van de opname, en kwaliteit (o.a. voor internet toepassingen). Het bewerken van de scherpte om een mooiere foto te krijgen. Restaureren van “oude” .... Meer3 avonden.

maandagavond

wordt gepland bij voldoende aanmeldingen.€ 70,00

V1

Basiskennis Videomontage

Er wordt tijdens deze cursus uitleg gegeven over verschillende videomontage pakketten. De eerste avond vergelijk ik een aantal van de belangrijkste montage pakketten voor de hobbyist. De tweede en de derde avond worden de basistechnieken voor het monteren.... Meer


2 avonden

Bij voldoende belangstelling weer in de eerste helft van 2018


€ 65,00

C5

Tips en trucs
voor elke instelbare camera

De cursus is geschikt voor elke compactcamera. Veel fotografen kijken wat minachtend naar iemand die foto’s aan het maken is met een compactcamera. Maar tegenwoordig zijn de compactcamera’s zo goed dat je goed moet kijken waar de verschillen in het resultaat zitten. Tijdens deze cursus ga je alle mogelijkheden van je camera leren gebruiken zodat de kwaliteit van je foto’s met sprongen omhoog zal gaan. Er zal aandacht worden besteed aan beter zoomen, flitsen, fotograferen van personen, landschappen, panorama’s en weinig licht. Aan het einde van de eerste avond krijg je een 6-tal opdrachten die de volgende avond worden besproken zodat je weet waar en hoe je nog iets kan verbeteren.2 avonden.

Wordt gepland bij voldoende aanmeldingen.
€65,00

Beginners Cursussen

Algemene informatie:

Blijkt dat je van een cursus 1 avond niet kan? Je kan altijd die gemiste avond bij een volgende cursus weer inhalen.

Als er nog geen data bekend zijn waarop de cursus zal worden gehouden, kan je wel alvast inschrijven. Hoe eerder ik het vereiste aantal deelnemers heb om een cursus te laten doorgaan hoe eerder ik hem kan plannen.

Bij een cursus waarvan de data wel al vast staan, maar er niet voldoende aanmeldingen zijn gekomen,  waardoor de cursus niet door gaat krijgen de al ingeschreven cursisten zo snel mogelijk bericht.

Alle cursus avonden worden gehouden van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.