Fotovideocursussen.nl

Home Over mij Cursus kiezer Resultaten Cursussen Contact

Inschrijven

C1

Ken je Camera cursus
alle reflex/systeem camera’s

Op dit moment zijn er regelmatig speciale cursussen van 2 avonden met als onderwerp hoe werkt mijn digitale spiegelreflex of systeemcamera.....Meer2 avonden.

Wordt in 2018 gepland bij voldoende aanmeldingen.€ 65.00

C4

Ken je Camera cursus
alle merken hybridecamera’s

In 2017 zullen er (indien voldoende belangstelling) weer diverse ken je camera cursussen worden gegeven. Opgeven en bij camera merk en model vermelden. Dit niet vergeten te vermelden anders kan ik niet het juiste cursusboek maken.  Dit is inclusief een fullcolor cursusboek..Meer2 avonden.

Wordt gepland  in 2018 zodra er voldoende aanmeldingen zijn.€ 65.00

C5

Tips en trucs
voor elke instelbare camera

De cursus is geschikt voor elke compactcamera. Veel fotografen kijken wat minachtend naar iemand die foto’s aan het maken is met een compactcamera. Maar tegenwoordig zijn de compactcamera’s zo goed dat je goed moet kijken waar de verschillen in het resultaat zitten. Tijdens deze cursus ga je alle mogelijkheden van je camera leren gebruiken zodat de kwaliteit van je foto’s met sprongen omhoog zal gaan. Er zal aandacht worden besteed aan beter zoomen, flitsen, fotograferen van personen, landschappen, panorama’s en weinig licht. Aan het einde van de eerste avond krijg je een 6-tal opdrachten die de volgende avond worden besproken zodat je weet waar en hoe je nog iets kan verbeteren.2 avonden.

Wordt in 2018 gepland bij voldoende aanmeldingen.€ 65.00

Ken je Camera Cursussen

Algemene informatie:

Blijkt dat je van een cursus 1 avond niet kan? Je kan altijd die gemiste avond bij een volgende cursus weer inhalen.

Als er nog geen data bekend zijn waarop de cursus zal worden gehouden, kan je wel alvast inschrijven. Hoe eerder ik het vereiste aantal deelnemers heb om een cursus te laten doorgaan hoe eerder ik hem kan plannen.

Bij een cursus waarvan de data wel al vast staan, maar er niet voldoende aanmeldingen zijn gekomen,  waardoor de cursus niet door gaat krijgen de al ingeschreven cursisten zo snel mogelijk bericht.

Alle cursus avonden worden gehouden van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.