Fotovideocursussen.nl

Home Over mij Cursus kiezer Resultaten Cursussen Contact

Inschrijven

Cursus code

workshop programma
1e helft 2018PW1
PW2
PW3
PW4

PW5
PW6
PW7
PW8
PW9


Uiterlijk medio juli zal het rooster voor de tweede helft van 2018 hier op de website komen te staan.Praktijk Cursussen en Workshops

Algemene informatie:

Per workshop is er in 2017 een maximum van 6 deelnemers. (Inschrijven als reserve kan altijd. Vaak genoeg vallen er op het laatste moment deelnemers af.) Hou als je reserve bent de data dan wel vrij tot het allerlaatste moment. Als je op het moment van inschrijven als reserve op de lijst zou komen ontvang je daar bericht over.
De reden voor deze deelnemers grens is dat er dan veel meer aandacht kan worden besteed aan jullie wensen om op een bepaalde manier het juiste resultaat vast te kunnen leggen.

Er zal altijd vooraf al een informatie mail worden gestuurd met de belangrijkste dingen die je voor de beste resultaten moet weten. En die je dan voor aanvang van de workshop vast door kan nemen. En eventueel in de gebruiksaanwijzing van je camera nog even kan opzoeken.

Het eerste halfuur op locatie zal worden gebruikt voor een basis uitleg over de technieken die het beste resultaat zullen geven voor de betreffende workshop.