Fotovideocursussen.nl

Home Over mij Cursus kiezer Resultaten Cursussen Contact

Inschrijven

Cursus code

workshop programma
1e helft 2017PW1

Foto's maken in een winters bos.

Veel cursisten roepen altijd dat het in de winter zo saai is en dat er weinig te fotograferen is. Deze dag zal je zien dat er toch meer te fotograferen is dan je op het eerste gezicht zou denken.


Woensdag
11 of 18 januari 2017


€ 35,00

PW2

Creatief fotograferen met hulpmiddelen.

Met spiegels, spiegelbollen, een glazen bol en nog meer attributen gaan we deze dag op een mooie locatie aan de slag.


Woensdag
8 of 15
februari€ 35,00

PW3

Fotograferen in de stad.

Extra aandacht wordt besteed aan het fotograferen van de gebouwen met zo min mogelijk vertekening. Neem naast je groothoek ook een telezoom objectief mee voor leuke details.


Zondagochtend 12 of 19
februari€ 25,00

PW4

Fotograferen in de dierentuin.

Deze dag gaan we aan de slag op binnen en buiten locatie's in Ouwehands dierenpark. Zowel tele, groothoek als macro kan tijdens deze dag van pas komen. Extra aandacht aan minder last van tralies of gaas en bewegende dieren goed fotograferen.


Woensdag
15 of 22
maart


€ 35,00
plus
entree

PW5

Fotografeer het voorjaar.

In het voorjaar is het altijd weer fijn om er met je camera op uit te gaan. Maar hoe leg je dat nu optimaal vast?


Woensdag
5 of 12
april€ 35,00

PW6

Het mooiste vind je soms in de berm.

Er leeft en groeit veel meer in de wegberm dan je misschien denkt. We gaan hier met de macro op speurtocht naar de mooiste kleuren en vormen.


Zondagochtend 2 of 9
april€ 25,00

PW7

Fotograferen in een fotogenieke stad.

We gaan naar een stad waar zowel oud als nieuw qua stuijl te vinden is. Veel strak en modern maar ook prachtige oude delen. Neem niet alleen je groothoek objectief maar ook een telezoom mee.


Woensdag
17 of 24
mei€ 35,00

PW8

Beter belichten en tegenlicht gebruiken.

Op veel verschillende manieren je camera zelf instellen om een betere belichting te krijgen met extra aandacht voor tegenlicht en hoe je camera op de beste manier het licht te laten meten.


Zondagochtend
11 of 18
juni€ 25,00

PW9

Insecten en bloemen in macro.

We gaan deze dag naar Vlinder en bloemen tuin Passieflorahoeve. Natuurlijk staat alles in het teken van macro.


Woensdag
14 of 21
juni


€ 35,00
plus
entreeUiterlijk medio juli zal het rooster voor de tweede helft van 2017 hier op de website komen te staan.Praktijk Cursussen en Workshops

Algemene informatie:

Per workshop is er in 2017 een maximum van 6 deelnemers. (Inschrijven als reserve kan altijd. Vaak genoeg vallen er op het laatste moment deelnemers af.) Hou als je reserve bent de data dan wel vrij tot het allerlaatste moment. Als je op het moment van inschrijven als reserve op de lijst zou komen ontvang je daar bericht over.
De reden voor deze deelnemers grens is dat er dan veel meer aandacht kan worden besteed aan jullie wensen om op een bepaalde manier het juiste resultaat vast te kunnen leggen.

Er zal altijd vooraf al een informatie mail worden gestuurd met de belangrijkste dingen die je voor de beste resultaten moet weten. En die je dan voor aanvang van de workshop vast door kan nemen. En eventueel in de gebruiksaanwijzing van je camera nog even kan opzoeken.

Het eerste halfuur op locatie zal worden gebruikt voor een basis uitleg over de technieken die het beste resultaat zullen geven voor de betreffende workshop.